Utdelning Dustin Group

Missade så när att jag fått utdelning av Dustin Group, anledningen var att jag spenderade hela måndagen resandes till Florida. Kommer att spendera julen här med min syster och hennes två söner. Drömmigare blir det inte!

Hur mycket blev det i utdelning då? Jo, hela 495:-! En stadig summa och med det så trillar jag över årets utdelningsmål på 4400:- med 18:-. I ärlighetens namn så sattes det målet väldigt sent i och med att jag startade upp den här sidan. Det blir svårare nästa år då jag ska sätta målet innan allt dragit igång.

Jag köpte Dustin Group så sent som den 14 Oktober. Med utdelningen så ligger kursen på lite mer än 0,5% under mitt GAV. Det är väldigt lätt att leva med det när jag dessutom vet om att jag nu är nära 500 spänn rikare. 4% i utdelning utan att tappa i värde på aktien, taget varje dag i veckan!

Utdelningen kommer inte att återinvesteras. Istället så kommer den att skapa lite mer buffert i belåningen på Avanza. utdelningen får bli en amortering för att säkra upp 0% räntenivå på superlånet.

Leave a Reply